Hallowine 30 oktober bij Telstar Horeca

archieffoto
Vanessa Heilig.

VELSEN-ZUID - Een avondje Telstar houdt niet automatisch een voetbalwedstrijd kijken in. De avond kan namelijk ook worden doorgebracht bij Telstar Horeca in het stadion.

Door Pieter van Hove - 23-9-2016, 15:51 (Update 23-9-2016, 15:59)

Vanessa Heilig, manager van Telstar Horeca, organiseert allerlei evenementen voor de bezoeker. Dit doet zij al enkele jaren, zowel voor, tijdens en na de wedstrijden van de Witte Leeuwen, maar ook los daarvan. Recent heeft zij nog twee succesvolle High teas gehouden. Maar nu is het tijd voor iets anders.

Binnenkort is het Halloween en Vanessa heeft met de Amerikaanse kok overlegd hoe ze dit thema zo spannend mogelijk op kan pakken.

De uitkomst is Hallowine dat zondag 30 oktober wordt gehouden. De Witte Leeuwen Kooi is gehuld in Halloween en de gastvrouwen van Telstar Horeca serveren bloederige hapjes met passende wijnen.

Vanessa Heilig wil er nog niet veel over kwijt. ,,Het wordt heel bijzonder en verrassend. Het is zeker de moeite waard om te komen.’’ De prijs bedraagt 28,50 euro. De ontmoeting begint 16 uur en duurt tot 20 uur. Aanmelden via horeca@sctelstar.nl" target="_blank" title="">horeca@sctelstar.nl (vóór 15 oktober).Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving
Stelling