Site gelanceerd voor Nieuw Velserduin

Woningen Nieuw Velserduin.
Bekijk Fotoserie

DRIEHUIS - De eigenaar van Velserduin, Thunnissen Groep, heeft een site gelanceerd met daarop de bouwplannen voor de grond van het voormalig verzorgingstehuis aan de Nicolaas Beetslaan in Driehuis.

Door Susanne Moerkerk - 19-10-2016, 12:07 (Update 19-10-2016, 15:30)
Woningen Nieuw Velserduin.

Thunnissen heeft bij de gemeente een plan ingediend voor het bouwen van 96 woningen. Dat plan wordt nu getoetst. Als zich daarbij geen problemen voordoen rond het bestemmingsplan, verwacht de gemeente dat er een aanvraag gaat komen voor de bouw.

In totaal wil Thunnissen bijna honderd woningen bouwen, bestaande uit 69 parkappartementen (vanaf €325.000,-), drie penthouses (vanaf €699.000,-), tien herenhuizen (vanaf €452.500,-) en veertien waterwoningen (vanaf €375.000,-).

Woningen Nieuw Velserduin.

De woningen zijn volgens Thunnissen Groep geënt op het naastgelegen Missiehuis. De verkoop moet dit najaar starten, Hofzicht Makelaars neemt de verkoop op zich. Bij Hofzicht is nog niet bekend op welke datum de verkoop precies zal starten en er wordt nog aan het foldermateriaal gewerkt.

Meer informatie op www.nieuwvelserduin.nl

Dit artikel is ook in de nieuwsbrief verschenen. Bent u nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Meldt u zich dan hier aan!Meer over dit onderwerp
  • Honderd nieuwe woningen in Driehuis

    Op de plek van Verpleeghuis Velserduin in Driehuis komen honderd nieuwbouwwoningen....
Reageren

Reageer op dit artikel

Draag bij aan dit artikel
Stuur een tip
Stuur een video
Stuur een afbeelding


Zoek een serieuze relatie in jouw omgeving