Hoe vindt u het perfecte bed?

Hoe vindt u het perfecte bed?

Een bed is een investering waar u de komende 10 jaar minimaal een derde van uw tijd in doorbrengt en dus wilt u liever niet het risico nemen van een miskoop.

Maar in een wereld die verandert en waar meer keus lijkt dan ooit te voren ligt een foutieve aankoop en beslissing op de loer, met alle gevolgen van dien.

En als er dan ook nog sprake is van rugklachten, nekklachten, pijnlijke schouders of slapende armen/handen in bed, dan is een goed bed helemaal een investering in de gezondheid. En een euro kan uiteraard maar 1 keer worden uitgegeven.

Des te wonderlijker is het dan ook dat voor het gros van de mensen de aankoop van een bed nog altijd en te vaak op de laatste plaats komt. En vervolgens mag het dan ook nog eens niet te veel kosten. Men gaat liever op vakantie of investeert in een nieuwe auto. Terwijl een goed bed een investering is in de gezondheid. En zeg nu zelf, uw gezondheid verdient toch het allerbeste? Of toch niet?

80 jaar ervaring leert ons dat er nog altijd veel winst valt te behalen bij het uitzoeken van een perfect bed. Vooral diegenen die tijd, geld en energie steken in het behalen van een goed en vooral persoonlijk op maat gemaakt slaapadvies merken vrijwel altijd letterlijk een verschil van dag en nacht.

eindelijk slaap ik lekker en geen rugklachten meer.

OF

nooit durven hopen dat ik nog eens zonder nekklachten en hoofdpijn wakker kon worden

Enkele reacties welke online werden gepubliceerd na de aanschaf van een bed op basis van ons persoonlijk slaapadvies.

Ga ook de uitdaging aan!

Adviseurs met minimaal 25 jaar ervaring in het slaapvak en met kennis van de meest voorkomende slaapklachten staan u van dinsdag tot en met zaterdag graag persoonlijk te woord. Voor meer informatie kijkt u op www.vanmeeuwenbedden.nl of stuurt u een e-mail naar info@vanmeeuwenbedden.nl Bellen kan uiteraard ook op 023-5254956

Wil je niks missen van IJmuider Courant? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws