Maritiem dienstverlener DHSS gedijt in de IJmondhaven in IJmuiden, binnen een jaar opent het bedrijf er een tweede vestiging

Het hefschip Bold Tern was toevallig aanwezig bij de opening deze week van de tweede vestiging van DHSS in de IJmondhaven.
© Eigen foto
IJmuiden

Maritiem dienstverlener DHSS blijft uitbreiden in de IJmondhaven. Nadat de onderneming eind vorig jaar al een buitenterrein van duizend vierkante meter en een loods van dezelfde oppervlakte aan de Monnickendamkade in gebruik nam, is deze week een tweede locatie in de buitenhaven van IJmuiden geopend.

En wel aan de tegenovergelegen Volendamkade. Het bedrijf van Wim Schouwenaar heeft al kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw van ’Het Kleine Strand bv’.

„Dit betekent wel dat we hier voor de langere termijn zitten”, aldus Schouwenaar. Sinds de oprichting in 1997 houden de medewerkers zich bezig met verschillende activiteiten voor olie- en gasbedrijven. Daarnaast is het bedrijf een scheepsagent in havens en verzorgt het helikopterlogistiek. Het bedrijf heeft inmiddels vijf vestigingen: drie in Den Helder, een in Eemshaven en de laatste dus in IJmuiden.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.