EDO en Zandvoort delen punten met tegenstander

Gregory Bijnaar ziet geen kans het net te vinden voor EDO.
© Foto United Photos/Toussaint Kluiters
Purmersteijn

Ondanks dat Zandvoort op een 1-1 gelijkspel tegen het sterke Purmersteijn bleef steken, was trainer El Bakkali uiterst tevreden.

,,Natuurlijk had ik liever gewonnen”, aldus Zandvoort trainer Abrahim El Bakkali. ,,Maar een gelijkspel was wel de verhouding. Ik ben vooral tevreden over het spel.”

Ondanks dat de thuisploeg een groot aantal versterkingen had gekregen, waren zij toch bang voor de kwaliteiten van de bezoekers. Het was dan ook de ploeg uit Zandvoort die in het eerste kwartier sterk voor de dag kwam.

,,In deze periode kregen wij enkele goede kansen, waar wij geen gebruik van hebben gemaakt. Het was jammer dat een treffer van Salim Fertout werd afgekeurd en dat wij geen strafschop kregen.”

Na deze periode kwam Purmersteijn ook uit zijn schulp en was de ploeg gelijkwaardig aan de bezoekers. ,,Er werd door beide ploegen goed gespeeld. Ik moet eerlijk zeggen dat ook Purmersteijn wel een strafschop had verdiend. Over en weer werden kansen gecreëerd.” Een kwartier voor tijd opende Zandvoort de score. Via een schitterende aanval werd Jesse de Haan vrijgespeeld, die fraai raak schoot. De voorsprong duurde twee minuten want uit een scrimmage kwam Purmersteijn op gelijke hoogte.

EDO-FC. Almere 1-1 (0-1).

Doelpunt EDO: Augustin.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen