Honderd kanshebbers voor Business Award

De Cultuurkoepel in Heiloo.
© archieffoto
Heiloo

Zo'n honderd bedrijven uit Noord-Holland boven het Noordzeekanaal hebben zich aangemeld voor de ondernemingsverkiezing om de NHN Business Awards 2020.

Een elfkoppige jury onder voorzitterschap van Martien Dobber (DBO Accountancy & Bedrijfsadvies) zal de inzendingen beoordelen en voor vier categorieën tien kanshebbers op een finaleplaats aanwijzen.

Dat betreft de categorieën familiebedrijven, grootbedrijf (meer dan vijftig voltijdsbanen), MKB Midden (tien tot vijftig fte) en MKB Klein (tot tien fte).

Naar deze ondernemingen wordt dieper onderzoek uitgevoerd om vervolgens vier keer drie finalisten aan te wijzen. De kandidaten kunnen een bedrijfsbezoek verwachten en dienen zich te presenteren voor de jury, die onder meer let op groei en ontwikkeling, innovatie, financiële gezondheid, medewerkersbeleid en hoe dit jaar met de coronacrisis is omgesprongen.

Cultuurkoepel

Welke bedrijven voor de ontknoping op 26 november in de Cultuurkoepel in Heiloo zijn, wordt ruim anderhalve maand eerder (7 oktober) bekendgemaakt. De finaleavond heeft coronaproof en volgens de RIVM-richtlijnen plaats. Dat houdt in dat een beperkt aantal vip-gasten deze kunnen bijwonen. Anderen kunnen de bijeenkomst volgen via een internetverbinding.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.