Premium

Vroegtijdig problemen herkennen bij kinderen. ’Het liefste ga ik naar buiten met ze om lekker te sporten’, zegt Brenda Teeuwen van praktijk voor kinderfysiotherapie

Brenda Teeuwen in de praktijk die speciaal is ingericht voor kinderen.
© Foto Paul Vreeker
IJmuiden

Of het nu om een voorkeurshouding bij een baby gaat, het aanleren van een goede pengreep bij een leerling van de basisschool of de verbetering van de looptechniek van een jonge voetballer. Vanaf woensdag 21 april richt Brenda Teeuwen zich bij Fysiotherapie De Wit op jongeren van 0 tot 18 jaar.

De expertise van Teeuwen is een welkome aanvulling op het aanbod in de IJmuidense praktijk in de Scheldestraat. In de ruimte staat een bureau en de schommel hangt aan het plafond. In de kastenwand liggen genoeg gezelschapsspelletjes en in de hoek liggen diverse soorten ballen, shuttles, rackets en ander spelmateriaal. „Er is hier ook nog een oefenzaal met klimrek, roeimachine en hometrainer waar ik gebruik van kan maken met de kinderen. Het liefste ga ik naar buiten met ze om lekker te sporten. Verderop is een grasveldje waar je dat prima kan doen. Want dat is toch wat ze het leukste vinden. En ik ook”, lacht ze.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.