Premium

Opnieuw zomersessies met befaamde artiesten bij Orangerie Elswout

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel is net als vorig jaar van de partij voor een zomersessie bij Orangerie Elswout. Zijn optreden is op 2 juli.
© archieffoto
Overveen

Het concept is zo goed bevallen, dat Orangerie Elswout, in navolging van vorige zomer, in juli een aantal culturele middagen en avonden gaat organiseren. Befaamde artiesten zullen in de appelboomgaard onder een grote tent optredens verzorgen tijdens ’bourgondische barbecues’ of een ’afternoon tea’.

Vanwege de coronabeslommeringen hebben zowel artiesten als horecagelegenheden een slechte periode achter de rug. Vorig jaar besloot eigenaar Hans Baar van Orangerie Elswout, zelf een groot liefhebber van cultuur, de twee noodlijdende bedrijfstakken elkaar te laten helpen. Met de verkoop van de toegangskaartjes bekostigde hij deels de artiesten. En de bezoekers, ’mensen die houden van een ongedwongen levensstijl, kwalitatief goede muziek, waardering hebben voor goed eten en lekkere wijn’, zoals Baar het omschrijft, konden van deze combinatie genieten in de setting van een prachtige historische buitenplaats.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.