Duycker heeft er zin in: vol muziekprogramma na de zomer

Handsome Poets

Handsome Poets© Publiciteitsfoto

Leontien van Engelen
Hoofddorp

Poppodium Duycker in Hoofddorp heeft zin in de periode na de zomer. De eerste dagen van september bruisen van de muziekoptredens.

Op donderdag 2 september kunnen liefhebbers van experimentele jazz hun hart ophalen in poppodium Duycker. Twan van Gerven speelt samen met zijn band Dutch X-ing het improvisatieprogramma ’Not The Harvey Weinstein Orchestra’.

Ook op donderdag 2 september speelt singer-songwriter, theatermaakster, stemactrice en chansonnière Beatrice van der Poel, samen met haar vaste begeleider Tim Eijmaal, het programma Na De Stilte. Van der Poel is dol op blues, soul, pop, jazz en de klank van de Nederlandse taal. Het programma bevat naast vertalingen van Jimi Hendrix ook de kersverse nieuwe stukken van een nieuw album: Die Ander.

Een dag later, vrijdag 3 september is het de beurt aan Stella (grunge), Goldleaf (indie poprock) en SØCKS (new wave) om het podium te betreden.

Op zaterdag 4 september opent poppodium Duycker voor de eerste keer fysiek haar deuren voor The Deep Club (18+). DJ Lbert draait samen met zijn gast-dj’s deep house, lounge, progressieve dance, nu disco en techno.

Handsome Poets treedt eveneens op 4 september op en doet dit bovenop het monumentale Fort van Hoofddorp. Het is de derde editie van de concertreeks Duyck in het Fort.

Voor alle concerten geldt dat ze doorgaan tenzij de coronamaatregelen weer aangescherpt worden. De laatste informatie over de optredens is te vinden op www.duycker.nl. Hier kunnen ook kaarten gekocht worden voor de concerten.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.