Telstar onderuit in oefenduel tegen ADO Den Haag

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Over de tegengoals uit dode spelsituaties kon Telstar niet tevreden zijn, maar de met 1-2 verloren oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag gaf reservespelers wel de gelegenheid om van zich te laten zien. Adham el Idrissi bijvoorbeeld.

De voormalige Ajax-belofte was in de competitiewedstrijd tegen Jong FC Utrecht vorige week vrijdag al beslissend met een assist en liet ook in dit oefenduel weer zien te beschikken over een gezonde portie branie. Met een prachtig afstandsschot tekende hij tegen ADO voor de enige goal van Telstar. Tot tevredenheid van Arvid Smit, de assistent-trainer die vandaag de taken van hoofdtrainer Mike Snoei overnam. „Hij is ’boeferig’. Dat is iets dat niet veel spelers hebben.”

Ook Snoei, die de wedstrijd als toeschouwer op de tribune aanschouwde, was tevreden. „Hij bevindt zich in een betere fase van zijn carrière. Soms speelt hij nog wat naïef, maar dat mag nu nog. We gaan hem heel rustig brengen.”

Smit kon leven met de uitslag, zeker omdat een sterke Wesley Zonneveld met goede reddingen erger voorkwam. „Dat is fijn voor hem, hij heeft er een jaar naast gestaan. Ook voor Dylan Mertens was het mooi dat hij na blessureleed weer kon spelen. Ik baal ervan dat de goals ontstonden uit dode spelmomenten maar ben wel tevreden hoe we partij boden tegen een sterke ploeg als ADO Den Haag.”

Telstar: Zonneveld; Groot, Bronkhorst, Lemonis, Rosheuvel; Lynen (46. Nimmermeer), Rosheuvel Mertens (77. Springer), Van Haaren; Van der Laan; El Idrissi (77. Balmy), Imanuel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen