De Ichthus musicalgroep brengt GREASE

Van onze verslaggever
Velsen

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober brengt de Ichthus Musicalgroep haar versie van de bekende musical Grease in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden

De Ichthus Musicalgroep maakte in april 2017 een succesvolle doorstart met Jesus Christ Superstar in het kader van de Paasviering van de school in Driehuis.

Met Grease kiest de Ichthus Musicalgroep voor een titel die door de deelnemers met gejuich werd ontvangen. Het tijdloze verhaal en de bijbehorende songs behoren nog steeds tot het repertoire van de jeugd en dat wil heel wat zeggen.

De cast bestaat uit ruim 50 leerlingen uit alle klassenlagen en 5 docenten van Ichthus Lyceum.

Alleen al voor ‘sterduo’ Sandy (Vera de Bruijn) en Danny (Dennis Camonier) is het de moeite waard de voorstelling te komen bekijken. Vlak de anderen echter niet uit. Er wordt spetterend gezongen en gedanst en sommige karakters lijken zo uit de film weggelopen te zijn.

De verschillende theaterdisciplines verdienen allemaal aandacht. Het samengaan van spel, zang, dans, decor en rekwisieten maken een musical tot een uitdagende podiumkunstvorm. De musicalgroep krijgt daarbij steun van AHA-productions, dat nauw verbonden is met het Ichthus Lyceum en de Ichthus Musicalgroep.

Diverse cast- en crewleden van AHA-productions zetten zich voor en achter de schermen in.

Wie de voorstelling wil bezoeken, moet snel zijn. Kaarten (€ 20,- per stuk) kunnen besteld worden via de website van de Stadsschouwburg Velsen.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.