Geen feesten meer in Snowplanet

velsen-zuid

Snowplanet in Velsen-Zuid is niet langer het decor voor de grootschalige dansfeesten van 2Generations. In plaats daarvan komt er in november een nostalgische editie in Graan voor Visch, waar de feesten in het verleden ook hebben plaatsgevonden. Daarnaast komt er op 4 september een nieuw evenement: 2Generations Open Air aan de Veerplas in Haarlem.

Volgens Bas Dortmundt, directeur van het bedrijf Exclusevents dat 2Generations organiseert, is zijn feestconcept toe aan een volgende stap. ,,De serie feesten in Snowplanet was fantastisch. Maar we willen nu onze focus verleggen richting de Open Air editie. Dat wordt echt groots, met twee verschillende podia waarop grote nationale artiesten en zelfs een internationale artiest zullen optreden."

Welke artiesten dat worden wil Dortmundt nog niet zeggen. ,,De eerste namen maken we bekend op 27 maart, tijdens de editie van 2Generations in de Philharmonie in Haarlem. Vanaf dat moment gaat ook een nieuwe website in de lucht en zijn de kaarten te koop voor het openluchtspektakel op 4 september op het evenemententerrein aan de Veerplas bij Saplaza."

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.