Toe- en afritten A22 bij Velsen-Zuid dicht door werkzaamheden

Ivo Laan
Velsen-Zuid

Automobilisten krijgen dit weekend te maken met forse verkeershinder rondom Velsen-Zuid. Dat heeft Rijkswaterstaat laten weten. Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de A22 die zorgen voor maximaal 25 minuten vertraging.

Vanaf vrijdagavond tot en met zaterdag 16 juni 18 uur is de afrit IJmuiden/Velsen-Zuid op de A22 voor verkeer uit de richting Haarlem afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid via de A22. Na de Velsertunnel kan worden teruggereden naar IJmuiden via Beverwijk.

Tegelijkertijd is de afrit IJmuiden/Velsen-Zuid op de A208 afgesloten voor verkeer vanuit Haarlem. Het verkeer richting IJmuiden wordt omgeleid via de A22, door de Velsertunnel en door Beverwijk weer terug naar IJmuiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Verkeer van de A208 dat richting Amsterdam wil, kan na de Velsertunnel via de calamiteitenboog naar de A9.

Daarna is zaterdag 20 uur tot en met maandagochtend 5 uur is de toerit vanuit Velsen-Zuid naar de A22 richting Beverwijk afgesloten. Die omleiding gebeurt via de A9 richting Amsterdam, knooppunt Rottepolderplein en dan terug over de A9.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.