Wout Zijlstra bij Sterkste man

© PR Foto

Kees de Boer
Santpoort-Noord

De organisatie van de Sterkste van Santpoort heeft de Fries Wout Zijlstra bereid gevonden om op zaterdag 1 augustus 2015 naar de Weyman Weide in Santpoort-Noord te komen. Zijlstra was sterkste man van Nederland. Bij de wedstrijd om de Sterkste man van de Wereld werd hij derde.

De organisatie: Koen Nijssen, Rens Hagen, Jon Deudekom en Gijs Ooms willen met de komst van Wout Zijlstra een gebaar maken naar het trouwe publiek en deelnemers.

Zijlstra gaat een demonstratie geven en neemt de microfoon ter hand om de deelnemers aan te moedigen of tips te geven. Hij ondersteunt daarmee het werk van de speakers Jan van der Meulen en Juriaan van Beelen.

Er is bewust voor de goedlachse Zijlstra gekozen, omdat het bij de Sterkste van Santpoort vooral ook om de ’fun’ gaat. Hoewel de deelnemers altijd fanatiek strijden, is het zeker niet de bedoeling dat de deelnemers elkaar te serieus nemen.

Het toernooi moet vooral leuk zijn voor deelnemers én publiek. Sterkste Vrouw van Santpoort is al vijf jaar Marleen de Kroon. Bij de mannen hoopt Thomas Wouterse voor de derde keer jet goud te veroveren. Het parcours is dit jaar vernieuwd.

Het toernooi is op zaterdag 1 augustus en begint om 12.00 uur. Het duurt tot 15.00 uur. Inschrijven kan via www.dorpsfeest-santpoort.nl. Op de dag zelf tussen 11.00 en 12.00 uur.

Meer informatie is verkrijgbaar via: sterkstevansantpoort@gmail.com

(App-gebruikers zien een video hier)

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.