IJmuider Courant komt naar het strand

Foto United Photos

Foto United Photos

Ies van Rij
IJmuiden aan Zee

IJmuider Courant komt naar het IJmuiderstrand deze zomer. Onze redacteuren zijn de komende weken te vinden op strandpaviljoens en op camping De Duindoorn.

Zoek ze op als u verhalen heeft te vertellen of tips weet voor mooie onderwerpen op en langs het strand.

Het strand van IJmuiden aan Zee is landelijk bekend om zijn breedte en het grote aanbod van sportieve activiteiten zoals flyboarden, blokarten en (kite)surfen.

We beginnen maandag 6 en dinsdag 7 juli bij paviljoen Springvloed, inmiddels bekend van de trampolines. Daarna verblijven we twee dagen, woensdag 8 en donderdag 9 juli, op paviljoen Zuidpier. Een klassieker op het strand.

Maandag en dinsdag 13 en 14 juli is de redactie bij paviljoen Noordzee waar de eerste vaste viskar op het strand is te vinden.

Woensdag en donderdag 15 en 16 juli verhuizen we naar de andere kant van de duinen en zijn we welkom bij restaurant De Duinpan op camping De Duindoorn. De camping verwacht een druk seizoen en is voor Sail ook al flink volgeboekt.

De paviljoens stellen een tafel beschikbaar (buiten of binnen) waar een vlag of spandoek komt te hangen om onze tijdelijke ’strandredactie’ te markeren.

De verhalen zijn elke dag te lezen in de rubriek ’Krant op het strand’.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.