Vierde editie van Vissenloop op 27 mei

Vierde editie van Vissenloop op 27 mei
Velsen

Ook in 2018 vindt de Vissenloop weer plaats. De vierde editie van het evenement dat geld inzamelt voor KWF Kankerbestrijding vindt plaats op 27 mei.

De organisatie trapt op woensdag 17 januari af in de skybox van Kloosterboer in Velsen-Noord. Wethouder Annette Beaerveldt van de gemeente Velsen zal aanwezig zijn.

Aan de derde editie van de Vissenloop deden in mei van dit jaar 1850 deelnemers mee. De route slingerde zich door de straten en over de wandelpaden van de gemeente Velsen. Er werden afstanden van vijf tot veertig kilometer gelopen, onder meer langs het Noordzeekanaal, zwembad de Heerenduinen en Villa Zomerdijk in Spaarnwoude.

Voor kinderen was er een Guppenloop, voor mensen die slecht ter been zijn een Rollator Route. De penningmeester kon na afloop het bedrag van 41.000 euro overmaken aan KWF Kankerbestrijding.

Inschrijving

De inschrijvingen voor het wandelevenement door de gemeente Velsen is inmiddels geopend. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website www.vissenloopijmuiden.nl. Ook dit jaar zijn er verschillende afstanden om aan mee te doen. Ook de Guppenloop wordt weer georganiseerd.

Het is ook mogelijk om in te schrijven op de dag van het evenement.

De organisatie zoekt ook nog vrijwilligers. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via de site.

Meer nieuws uit IJmond

Keuze van de redactie