Manager hotel IJmuiden aan Zee nieuwe voorzitter KHN Velsen

Ivo Fransoo van het Apollo Hotel.

Ivo Fransoo van het Apollo Hotel.© Archieffoto

Evelien Engele
Velsen

Ivo Fransoo volgt Bernard Lensink op als voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) Velsen.

Bernard Lensink, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord, kreeg 16 oktober het Lidmaatschap van Verdienste van Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Hij kreeg een oorkonde en bijbehorende bronzen speld uit handen van zijn opvolger Ivo Fransoo, General Manager van het Apollo Seaport Beach Hotel in IJmuiden aan Zee.

Lensink werd in 2010 bestuurslid van KHN Velsen.

,,Bernard is een ambitieus bestuurder, die op zijn eigen wijze een enorme naamsbekendheid heeft opgebouwd”, looft Fransoo.

,,Onder zijn leiding nam het aantal leden in de afdeling Velsen toe met zo’n vijftien procent. Op beleidsmatig niveau in het overleg met burgemeester en wethouders heeft Bernard een uitstekende bijdrage geleverd waardoor grote successen op gemeentelijk niveau zijn bereikt. Bernard beschikt over een gezonde ambitie en weet altijd het overzicht te behouden. Door zijn enthousiasme wist hij zijn andere (bestuurs)leden te motiveren.”

Bestuurders en leden van Koninklijke Horeca Nederland zetten zich belangeloos in voor de collectieve belangen van alle horecaondernemers in hun regio.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.