Leila grijpt naast kroon ’Supermodel’

Laila Aigbedion© The Daily Photo/Gwendelyn Luijk

Carlo Nijveen
IJmuiden/Delhi

De 24-jarige Leila Aigbedion uit IJmuiden heeft bij de Supermodel International 2016-verkiezing naast de kroon gegrepen.

Maar tijdens de missverkiezing in de Indiase miljoenenstad Delhi wist de IJmuidense afgelopen maandag wel een andere prijs te pakken. Zij keert naar huis terug met de ’Best Talent Award’.

,,Ik heb die prijs gekregen wegens mijn zelfverzekerdheid, de combinatie van Beauty en Brains, mijn spreekvaardigheid en m’n optreden op de catwalk. Ik ben er echt blij mee’’, laat Leila vanuit Delhi weten.

De IJmuidense - in het dagelijks leven verzorgende-verpleegkundige bij woonzorgcentrum Huis ter Hagen in Driehuis en het IJmuidense verpleeghuis Velserduin én fashion- en fotomodel - wist bij de Supermodel International-verkiezing naar eigen zeggen door te dringen tot de laatste vijftien titelkandidaten.

Leila: ,,Ik heb helaas dus niet de top 5 gehaald. Maar ik ben zielsgelukkig en mijn familie en vrienden zijn megatrots op me.’’

De IJmuidense houdt het missenbestaan na het avontuur in Delhi voor gezien, stelde ze al eerder in deze krant. Zij wil een gezin stichten.

De Maleisische Josephine Tan is tijdens de missverkiezing in Delhi uitgeroepen tot Supermodel International 2016.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.