Weer gelijkspel voor Telstar

Junior Toretta op het punt van scoren tijdens KHFC - Telstar. Bij het duel van vrijdag tegen MVV eindigde de inzet van Toretta op de paal.

Junior Toretta op het punt van scoren tijdens KHFC - Telstar. Bij het duel van vrijdag tegen MVV eindigde de inzet van Toretta op de paal.© Archieffoto: United Photos

Velsen-Zuid

De eerste thuiswedstrijd van Telstar bracht niet het spektakel waarop het thuispubliek had gehoopt. MVV, dat de competitie sterk was begonnen met een 4-3 zege op Go Ahead Eagles, en Telstar kwamen in Velsen-Zuid niet tot scoren.

En daar zag het aanvankelijk niet naar uit. Telstar zocht meteen de aanval en creëerde een aantal goede kansen. De inzet van Junior Toretta (paal) had een beter lot verdiend. Maar naarmate MVV de lange busreis uit de benen had gelopen, kwamen de bezoekers ook beter in het spel. Tot hachelijke situaties voor het doel Telstar-doelman Rody de Boer leidde dat niet.

Na rust zakte het spelpeil. Telstar was duidelijk aangedaan door de blessures van aanvaller Gerson Rodrigues en centrale verdediger Toine van Huizen. Beide ploegen verzandden in vechtvoetbal en daar ligt nu net niet de kwaliteit van de twee teams. Zodoende kon Telstar na het gelijkspel tegen Eindhoven (2-2) vrijdag een tweede punt bijschrijven: 0-0.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen