Goed herstel van VSV

Arno Dijkstra, hier nog is het shirt van HBC, was met vier treffers goed op dreef voor EDO. Archieffoto

Arno Dijkstra, hier nog is het shirt van HBC, was met vier treffers goed op dreef voor EDO. Archieffoto

Hein ten Berge
Haarlem

In de strijd om de Haarlem Dagblad Cup heeft VSV zich hersteld van de smadelijke nederlaag van afgelopen zondag tegen Hillegom.

De formatie van trainer Remco van Poeteren had tegen Zwanenburg (7-0 winst) één helft nodig om zich te herstellen van deze klap, maar liet na de wissel zien waartoe het in staat is. Jasper Post (4x), Jack Willemse (2x) en Carlos Pereira maakten het zevental vol.

EDO (zon) had weinig problemen met Hoofddorp: 7-2. Arno Dijkstra was met vier treffers de grote man. Giovani Dohrs, Rick Balladin en Naoufal Haddadi vonden eveneens het net.

Bloemendaal zit voorlopig in de wachtkamer. De formatie van trainer Tim Joon verloor met 2-1 van Pancratius en is afhankelijk van de uitslagen van de andere duels. Tim Berends scoorde voor Bloemendaal, terwijl Stefan Hoogland (2x) schotvaardig was voor Pancratius. Van Nispen pakte de laatste kans door DSS met 2-3 te kloppen. Bart Duppe en Tom van Zoen waren succesvol voor DSS. August Geerlings (2x) en een eigen inzet van DSS waren genoeg voor de zege van Van Nispen.

IJmuiden had niets in te brengen tegen United/Davo. ,,Het had ook wel 16-0 kunnen zijn’’, aldus trainer Murat Böke.  Yeboa Augustin (4x), Barry Tjeertes, Janyro Purperhart, Murat Azdoud en Melvin Halsema waren de schutters.

Stormvogels (za) ligt op schema voor het bereiken van de volgende ronde. De formatie van trainer Marco Adema had weinig moeite met Hoofddorp (za). Nick Strijland (2x), Mitchell Wesseling en Riley Oudshoorn zorgden voor de 4-1 zege. Jorn Kroeze scoorde voor Hoofddorp.

DSOV startte het toernooi goed door Zandvoort met 4-1 de baas te blijven. Maarten van Rijckevorsel, Hernan Noorman, Joey Carolina en Darryl vonden het net. Voor Zandvoort was Michael Kuijl de schutter.

Bloemendaal (za) won knap van 3-2 van Geel Wit. David Baas, Wouter van Snee en Paul Joon mochten de felicitaties in ontvangst nemen. United Davo (zat) wist door treffers van Riad en Brahim met 2-1 van DIO te winnen. Voor DIO was Daniel Smeding succesvol. RCH kwam na een 2-0 achterstand tegen Spaarnwoude sterk terug. Justin Loosekoot, Dominque Kreeft, Mark Zonneveld en Urwin IJssel hielpen RCH aan een 4-2 zege. Jeffrey Kaptein en Justtine Theunisse scoorden voor de formatie van Edwin Eefting.

DIOS had weinig moeite met Haarlem/Kennemerland: 5-1. Aron Metz, Joey Eijkelhof (2x), Mark de Kooker en Abdoel Arbakan scoorden voor DIOS. Tom van Mierlo redde de eer voor de bezoekers.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen