Brandweerman Sam in Stadsschouwburg Velsen

Brandweerman Sam op avontuur in IJmuiden.

Brandweerman Sam op avontuur in IJmuiden.© Foto pr

IJmuiden

Kinderheld Brandweerman Sam gaat op avontuur in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden. Sam, bekend van RTL Telekids, beleeft samen met zijn vrienden en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter een spannend avontuur.

Dit keer komt het circus naar Piekepolder. Deze musical, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal gaat over de circusdirecteur die alles heeft voorbereid en uitkijkt naar de show. Alleen gooit de ondeugende Norbert Puk de boel al snel in de war. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Kom verkleed

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar Stadsschouwburg Velsen te komen. Na de voorstelling is er in de foyer een uitgebreide Meet & Greet.

Zaterdag 27 mei, aanvang 14.00. Stadsschouwburg Velsen, Groeneweg 71, IJmuiden. Kaartprijs vanaf € 18.00 Reserveringen: www.stadsschouwburgvelsen.nl of telefonisch 0255 515 789 Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/brandweermansam.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.