Fietsen voor de kas van je club op 11 juni

Archieffoto

Archieffoto© foto HDC Media

van onze verslaggever
Velsen

Duizenden leden van organisaties uit de IJmond stappen 11 juni op de fiets tijdens de Rabobank Fietsdag. De opbrengst - die op kan lopen tot 500 euro - gaat naar de clubkas.

Starten en finishen kan tussen 09.30 en 12.00 uur het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid, Korenmolen De Zandhaas in Santpoort-Noord, Restaurant Onder de Platanen in Velsen-Zuid, De Smaeckkamer in Beverwijk, De Patatoloog in Heemskerk, IJsclub Kees Jongert in Heemskerk en de Ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid.

Iedere deelnemer ontvangt een donatie voor de clubkas. Route Noord is 25 kilometer lang en levert 10 euro per volle stempelkaart op. Dat geldt ook voor Route Zuid. Route IJmond is 55 kilometer lang en levert 15 euro op.

Inleveren van volle stempelkaarten kan tot 16.00 uur op de plek waar de deelnemers zijn gestart. Bij alle start- en finishlocaties zorgen lokale verenigingen voor een muzikale noot. Zij verdienen hiermee ook een donatie voor de clubkas.

Het thema van de Rabobank Fietsdag is vitaliteit. Deelname aan het evenement is voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank IJmond bankieren.

Zie www.rabobank.nl/ijmond

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.