Onrust over ’meppartij’ in Velserbroek

Carlo Nijveen

Een waarschuwend bericht op internet over een mishandeling in de buurt van het Asfalt in Velserbroek, waarbij een wandelaar door een groep jongens zou zijn aangevallen en geslagen, veroorzaakt verontwaardiging.

Het incident zou zich gisteravond of -nacht hebben afgespeeld. Het bericht waarin over de mishandeling wordt gerept, staat te lezen op Facebook-pagina Mooi Velserbroek.

’Kleine waarschuwing: kijk uit voor jongens aan het einde van de feestweek bij het Asfalt. Er wordt een truc uitgehaald. Iemand gaat op de grond liggen, je kijkt of het gaat en vervolgens komen er 10 jongens uit de bosjes gerend die klappen uitdelen. Dit is iemand die dicht bij mij staat afgelopen nacht overkomen en ik wil graag iedereen waarschuwen hiervoor’, is de tekst op de Facebook-pagina.

Een politiewoordvoerder kon woensdag niet bevestigen dat er bij het Asfalt - een skatebaan - daadwerkelijk sprake is geweest van een incident. De Velserbroekse wijkagent laat desgevraagd weten dat ook hij de waarschuwing op Facebook-pagina Mooi Velserbroek heeft gezien. De wijkagent zegt de kwestie uit te zoeken.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.