Man gewond bij aanrijding op de Rijksweg in Velsen-Zuid

Man gewond bij aanrijding op de Rijksweg in Velsen-Zuid. Foto: Michel van Bergen

Man gewond bij aanrijding op de Rijksweg in Velsen-Zuid. Foto: Michel van Bergen

Saskia Knegtering
Velsen-Zuid

Een man is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velsen-Zuid. De man kwam rond kwart voor vijf vanaf de A208 toen hij linksaf richting Velserbroek wilde rijden, hierbij zag hij een bestuurder over het hoofd die vanuit Velserbroek richting Velsen-Zuid reed. De bestuurder probeerde de man nog te ontwijken maar klapte vol tegen de zijkant van de wagen.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Brandweermannen hebben de deur van de wagen moeten halen voordat het slachtoffer uit de wagen kon worden gehaald. Een paraplu en later een zijl hebben hem tegen de felle zon beschermd.

Nadat de man uit de wagen was gehaald is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De bestuurder die vanuit Velserbroek tegen de wagen klapte is door ambulancepersoneel gecontroleerd maar raakte verder niet gewond.

Het overige verkeer ondervond de nodige hinder doordat een deel van de weg was afgesloten. Afgelopen maandag was er op exact dezelfde plek ook een ongeval.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.