IJmuider Courant nu ook op de iPad

IJmuider Courant nu ook op de iPad

Coen Polack

De krant is vanaf vandaag niet langer alleen op papier te lezen. De IJmuider Courant verschijnt nu ook dagelijks op de iPad.

De nieuwe iPad-app biedt toegang tot digitale versies van De IJmuider Courant. Het archief gaat twaalf dagen terug, maar u kunt kranten ook langer bewaren door ze op te slaan op uw iPad.

U kunt de app nu downloaden via de Appstore van uw iPad. Via de speciale iPad-pagina van de IJmuider Courant kunt u zich daarna registreren om een wachtwoord te krijgen en de app te gaan gebruiken. U heeft na het downloaden de eerste dertig dagen gratis toegang tot de volledige inhoud van de app. Dat betekent dus elke dag een verse digitale editie van uw krant, maar ook toegang tot het archief van twaalf dagen. Kiest u zodra u de iPad-app opent voor ’abonnement koppelen’ en voer uw wachtwoord in. Nu heeft u dertig dagen gratis toegang tot de digitale kranten.

Binnenkort verschijnen er ook applicaties voor andere tabletplatformen dan de iPad. Daarover houden wij u de komende tijd uiteraard op de hoogte.

Heeft u op- of aanmerkingen over het gebruik van de iPad-app, dan horen wij dat graag van u. In het ’Help’-menu in de iPad-app kunt u daarvoor op de knop ’Feedback’ tikken.

Meer nieuws uit YC

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.