Wie sponsort de jaarlijkse buitenzwemwedstrijd?

Laura en Simone.

Friso Bos
IJmuiden

Laura van der Ham en Simone Klooster kijken er nu al naar uit. Op 21 en 22 juni organiseert hun zwemvereniging Watervrienden IJmuiden de jaarlijkse zwemwedstrijd ‘IJmuiden Buiten’ in zwembad De Heerenduinen.

Zo’n tweehonderd zwemmers uit het hele land reizen naar IJmuiden voor de strijd om de Piet Wullaert wisselbokaal en individueel eremetaal. Uniek aan deze zwemwedstrijd is de afsluitende feestavond, inclusief de mogelijkheid tot overnachten op het terrein van het zwembad. Simone en Laura trekken aan de bel: ,,We zijn op zoek naar sponsors. Omdat wij op het terrein geen eten en drinken mogen verkopen en we de zwemmersbijdrage laag willen houden, tast onze vereniging flink in de buidel. Een sponsorbijdrage, financieel of in natura, is dan ook heel welkom. En dan denken we aan biertafels en banken of een vleesschotel voor de afsluitende barbecue. Verder willen we dit jaar een loterij organiseren voor Serious Request. Hiervoor zoeken we prijzen.”

De dames vertellen dat de eerste sponsor al binnen is: ,,Dit jaar hebben we via ‘Beursvloer Velsen’ kunnen regelen dat Telstar Horeca op zondagochtend het ontbijt verzorgt.”

,,In ruil voor sponsoring kunnen we verschillende vormen van promotie aanbieden”, geeft Laura aan. ,,Zo kan de naam van de sponsor aan het evenement verbonden worden, maar er zijn natuurlijk ook mogelijkheden om tijdens het evenement reclame te maken.”

Sponsoren? Bel 06 – 41025941. Of mail:sponsor@watervriendenijmuiden.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.