Spindoctor te gast bij Rabobank

Oud-politicus Jack de Vries.© Foto Mark Prins Fotografie

Van onze verslaggeefster
Velsen-Zuid

Oud-staatssecretaris en spindoctor Jack de Vries geeft woensdag 20 september, een dag na Prinsjesdag, een lezing over de plannen van het kabinet voor komend jaar. Dat gebeurt in het Rabobank IJmond Stadion in Velsen-Zuid.

De voormalig politicus komt op uitnodiging van de Rabobank IJmond. Hij geeft zijn eigen visie op de plannen en praat de toehoorders bij over de belangrijkste economische ontwikkelingen.

Defensie

De Vries (49) werd bekend als campagneleider van het CDA die in 2006 zorgde voor het goede resultaat van zijn partij bij de verkiezingen. Van 2007 tot 2010 was hij staatssecretaris van defensie, maar hij trad af toen naar buiten kwam dat hij een buitenechtelijke relatie had met zijn persoonlijke adjudant.

In het tweede deel van de bijeenkomst op 20 september worden de uitkomsten van Prinsjesdag vertaald naar de IJmond. Jack de Vries gaat dan, onder begeleiding van gespreksleider Gertjan Huijbens, in gesprek gaan met een panel van lokale experts onder wie directeur Frans Baud van KVSA en voorzitter Ton van der Scheer van OV IJmond.

De lezing van de Rabobank IJmond is voornamelijk bedoeld voor ondernemers uit de IJmond. Rond 21 uur begint er een netwerkborrel. Het aantal plaatsen voor de lezing is beperkt. Aanmelden kan via rabo.nl/ijmond/prinsjesdag. De bijeenkomst begint om 19 uur.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.