Opening nieuwe seizoen ’t Mosterdzaadje

Hovenier aan het werk in tuin van t Mosterdzaadje

Hovenier aan het werk in tuin van t Mosterdzaadje© Archief

Door onze verslaggever
Santpoort-Noord

De Engelse pianist James Lisney opent net als voorgaande jaren het muzikale seizoen bij concertzaal ’t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord.

Op zondag 3 september om 15.00 uur geeft hij het muzikale startschot met op zijn programma Liszt ( Bénédiction de Dieu dans la Solitude), Schubert ( Drei Klavierstücke), Chopin (Ballade nr.3) en een nieuw werk van Sergey Beltiukov speciaal voor ’t Mosterdzaadje geschreven.

Lisney sloot jaren geleden het kleine concertzaaltje in zijn hart en liet na zijn eerste kennismaking geen kans voorbij gaan om er een concert te geven. Dat hij er speciaal voor uit Engeland moet komen heeft hij er voor over.

Lisney moest er aan wennen zo dicht op het publiek te spelen. ,,Nu maakt hij vol humor contact met het publiek en dat, tezamen met zijn briljante spel maakt hem tot zeer geliefde gast in Santpoort’’, aldus Paula Blom van ’t Mosterdzaadje.

Adres: ’t Mosterdzaadje, Kerkweg 29, Santpoort-Noord. Telefonisch bereikbaar via: 023-5378625. Vanaf een half uur voor aanvang van het concert gaat de zaal open. Toegang vrij, een bijdrage in de onkosten wenselijk. Kijk voor meer informatie op: www.mosterdzaadje.nl

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.