100 jaar IJmuider Courant: met DFDS Seaways en IJmuider Courant naar pittoresk Durham

Redacteur IJmuiden
IJmuiden

Speciaal ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van IJmuider Courant, biedt DFDS Seaways een bijzondere en scherp geprijsde minicruise aan voor abonnees van de krant. Daarbij inbegrepen onder andere een uitstapje naar de schilderachtige stad Durham. Het schip vertrekt 15 oktober en komt 17 oktober weer aan in IJmuiden.

DFDS Seaways trakteert de abonnees van de IJmuider Courant als ze aan boord zijn gekomen op een welkomstdrankje in de bar. Aan boord is volop keuze voor iedereen die een leuke avond wil hebben. Er zijn meerdere restaurants en daarna kan men in de Columbus Club en Navigator Bar terecht voor live muziek en ander entertainment.

Durham In Newcastle aangekomen gaan de deelnemers aan de reis, na het ontbijt, per touringcar naar Durham. Dat is een oude, gezellige compacte stad met een scala aan bezienswaardigheden.

's Middags gaat de touringcar door naar Newcastle waar de deelnemers aan de reis nog even kunnen winkelen in het Metro Centre. Dat is een winkelgebied dat zo'n 170 duizend vierkante meter beslaat. Onder meer met bekende warenhuizen als Debenhams, House of Fraser en Marks & Spencers zijn er te vinden.

Om 17 uur vertrekt de cruiseferry weer naar IJmuiden.

Prijs: 99 euro per persoon. Boeken kan onder vermelding van jubileumcruise: 0255 - 546 666 en http://www.dfds.nl/jubileumcruise

In de IJmuider Courant van dinsdag vindt u twee pagina's over de jubileumreis.

U kunt de pagina's hieronder ook lezen als bijlage.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.