Geen drank of roken, wel YES-R op B-Fresh

Foto ANP

Pieter van Hove
IJmuiden

Een feest waar niet wordt gerookt en ook het drinken van alcohol komt niet voor. Dergelijke zogeheten frisfeesten nemen in populariteit toe. Binnenkort heeft ook Velsen zijn eerste nicotine- en alcoholloos feest. Telstar en Telstar thuis in de wijk houden vrijdag 9 mei voor de eerste keer het B-Fresh feest.

Volgens de organisatie 'Het leukste jongerenfeest in de omgeving IJmond. En dat in ons eigen Tata Steel stadion'. De ontmoeting is bedoeld voor jongeren tussen de dertien en zestien jaar. De avond zal omlijst worden door optreden van DJ Mitchel en als speciale gast zal niemand minder dan rapper YES-R optreden.

De avond, met als dresscode NEON, begint om 20 uur en duurt tot 1 uur 's nachts. De kosten bedragen 7, 50 euro.

De stichting Telstar Thuis in de Wijk vormt een paraplu voor uiteenlopende projecten en initiatieven, gericht op leefbaarheid in de wijken, deelname aan de lokale samenleving en een gezonde levensstijl. Het Tata Steel stadion zit aan de Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid. Kaarten zijn verkrijgbaar via b-fresh.nl. De bijeenkomst voor jongeren valt prima binnen het streven om meer aandacht te besteden aan de horecapoot binnen voetbalorganisatie Telstar.

Horecamanager Sinds september vorig jaar is Vanessa Heilig horecamanager bij de organisatie. In de afgelopen maanden is Vanessa in de weer geweest om ondernemingen uit de regio te interesseren voor een samenzijn in één van de zalen. Langzamerhand is dat gelukt, vooral dankzij mond-tot-mond reclame, een eigen horecalogo, advertenties in de krant en via facebook. Ook gaat Heilig persoonlijk bij bedrijven langs

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.