Activiteiten Kansen & Zo In Velsen-Noord

Pieter van Hove
Velsen-Noord

Kansen & Zo - met dagactivering voor bewoners met een afstand tot arbeid, vrijetijdsbesteding en sociale contacten - heeft verschillende activiteiten in Velsen-Noord.

Elke maandag tussen 10 en 11 uur, wandelen, vanaf het wijkcentrum De Stek. Deelname is gratis, na afloop koffie/thee drinken is op eigen kosten. Elke dinsdag tussen 10 en 12 uur, handwerken in tweedehands kledingwinkel De 2de Kans. Ingang via de Van Diepenstraat, de achterkant van wooncomplex De Schulpen aan de Wijkerstraatweg.

De deelname is gratis, wel zelf materiaal meenemen.

Woensdag van 14 tot 16 uur: gratis spelmiddag in De 2de Kans. Op de derde woensdag van de maand is er overigens puzzelbeurs in plaats van spelmiddag.

Verder om de week op donderdag vanaf 15 september van 11 tot 12.30 uur een zwerfvuilgroep, start op het Breesaperhof bij het kantoor van Woningbedrijf Velsen. Na afloop als dank aan de deelnemers een maaltijdsoep in De stek. Niet geholpen met opruimen? Dan betaal je € 2,50. Voor info: Wijkcentrum de Stek aan de Heirweg 2 in Velsen-Noord, tel.: 0251 226445

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.