Kinderkleding, workshops en fotoshoots in IJmuiden

IJmuiden

Velsen wordt een kinderkledingwinkel rijker. Het lege pand van de Plukschuur aan Kennemerlaan 53 krijgt een nieuwe invulling. Vanaf begin maart wordt de ruimte gebruikt voor een winkel in tweedehands kinderkleding.

Volgens de nieuwe eigenaresse kan IJmuiden dit goed gebruiken. ,,Het was een lang gekoesterde droom om deze winkel te beginnen. Ik ben zelf net moeder geworden en ik merk dat kinderkleding best duur kan zijn. Ik denk dat veel moeders behoefte hebben aan de tweedehands kinderkledingwinkel. In ‘Dunkie Punkie’ ga ik ook workshops geven en fotoshoots houden”, vertelt eigenaresse Charlotte Bijenveld. Het belooft een ‘gezellige’ winkel te worden met ‘Caraïbische kleuren’. Naast kinderkleding, worden er ook baby- en zwangerschapskleren verkocht.

Er moet nog veel gebeuren, maar de openingstijden zijn al bekend. Van woensdag tot en met vrijdag is winkelend publiek welkom van 10 tot 16 uur. Op zaterdag zal Dunkie Punkie open zijn van 11 tot 15 uur.

Ook zal er een openingsactie komen. ,,Ik weet nog niet wanneer, maar ik wil een openingsvierdaagse houden. Elke dag organiseer ik een andere activiteit voor moeder en kind.” Ook wil Bijenveld beautyworkshops gaan geven voor moeders en babyshowers organiseren.

Op dit moment is Bijenveld bezig met het inzamelen van kleding, speelgoed en boeken. Deze kunnen worden op afspraak worden ingeleverd via info@dunkiepunkie.nl. De gever ontvangt veertig procent van de opbrengst voor ingeleverde goederen. Meer informatie is te vinden op www.dunkiepunkie.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Keuze van de redactie