Toch Zeskamp op Dorpsfeest Velsen-Noord

Dorpsfeest Velsen-Noord. Archieffoto Kees Blokker

Pieter van Hove
Velsen-Noord

Even zag het er naar uit dat de Zeskamp dit jaar niet door zou gaan op het Dorpsfeest Velsen-Noord dat 20, 21 en 22 juni wordt gehouden. Maar na veel overleg is het driemanschap Carlo Snoek, Jurre Brussel en Lucas de Vries bereid gevonden het spektakel van de grond te tillen.

Het onderdeel van het jaarlijkse feest in Velsen-Noord is zondag met uiteraard het traditionele finalespel (het zwembalspel) en een aantal andere spelen waar de organisatie nog niet veel over kwijt wil. Dit jaar bestaat een team uit zes personen, inclusief een teamcaptain. Het inschrijfgeld bedrag € 50,00 per team. Dit geldt voor zowel vriendenteams als bedrijventeams.

Webwinkels

Belangstellenden kunnen zich aanmelden en hun inschrijving betalen voor 31 mei. Voor meer informatie, Lucas de Vries , e-mail: lucasenjoke@quicknet.nl , tel.: 06-53434134. Sympathisanten van de Vrienden van Velsen-Noord kunnen geld verdienen voor de organisatie. Via de website www.svvvn.nl, kan er rechtsonder geklikt worden op de homepage. Daar kunt u bij diverse webwinkels artikelen en producten bestellen.

Vriendenbus

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar de SVvVN. De Vrienden van Velsen-Noord exploiteren ook een Vriendenbus. Het afgelopen jaar is er vijftig keer mee gereden voor organisaties en verenigingen in Velsen-Noord. Ondermeer leden van FC Velsen- Noord, de Triangel en wijkcentrum de Mel-Watervliet maakten gebruik van de bus. De ritten bleven beperkt tot de regio, zoals Schiphol en in IJmuiden, zwembad de Heerenduinen en het Havenmuseum.

Blankendael

De openbare ritten worden georganiseerd door wijkcentrum de Mel-Watervliet en gaan naar de volgende bestemmingen: 14 mei, Libelle-zomerweken in Almere, 3 juni naar de Pasar Malam in Den Haag, 17 juni naar de Zaanse Schans in Zaandijk en 8 juli naar dierenpark Blankendael in Tuitjenhorn. Voor informatie en aanmelding: wijkcentrum de Mel-Watervliet, tel.: 226445. Op dit moment heeft de organisatie 1300 donateurs die elk € 7,50 betalen en ongeveer 30 sponsors.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.