Clinic voor de Rotterdam marathon bij AV Suomi

Pascal van Dongen
Santpoort-Noord

AV Suomi organiseert een clinic voor Suomi-leden en niet-leden. Een trainer stoomt de deelnemers klaar voor de marathon van Rotterdam (12 april 2015). De trainer zal ook aandacht besteden aan looptechniek ter voorkoming van blessures.

Deze clinic wordt in twee pakketten aangeboden: pakket A is vooral geschikt voor hardloopfans die nu met relatief gemak minimaal tien kilometer hard kunnen lopen. Pakket B is meer geschikt voor diegenen die al een halve marathon kunnen lopen.

Deelname aan pakket A kost € 395 voor de cursus die twintig weken duurt. Dit is inclusief vijf sportmassages. Er wordt een schema op maat geschreven. Verder zal een diëtist een presentatie over voeding houden en wordt er tien minuten persoonlijk voedingsadviezen geven. De start van deze cursus is op maandag 24 november.

De trainingen zijn op de dinsdagavond en beginnen om 19 uur. Er worden vier lange duurlopen onder begeleiding gedaan. De prijs om mee te doen aan pakket B bedraagt € 265 voor twaalf weken. Dit is inclusief drie behandelingen bij een masseur.

Ook hier een op maat geschreven programma, duurlopen en voedingsadvies. Deelnemers beginnen op maandag 19 januari.

De gezamenlijke baantrainingen zijn op dinsdagavonden om 19 uur. Voor inschrijven of informatie over de clinic: bob_suomi@hotmail.com

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.