Puntje voor Telstar in kansenfestival

Hein ten Berge

Telstar is de competitie spectaculair begonnen. In een meer dan opwindende wedstrijd verdeelden Eindhoven en Telstar uiteindelijk de punten: 2-2.

Andrija Novakovich had zich na een speelronde tot topscorer van de Jupiler League kunnen kronen. Kansen kreeg de Amerikaanse spits van Telstar genoeg maar telkens lag Eindhoven-doelman Ruud Swinkels in de weg. Novakovich stond wel aan de basis van de 0-1 van de bezoekers. Junior Toretta schoot raak. Lang was het wachten op de tweede Velsense treffer want Eindhoven knoeide er flink op los.

Die kwam er niet. Sterker nog, Elton Kabangu maakte na rust gelijk. Gerson Rodrigues zette Telstar weer op voorsprong maar nog geen paar tellen later had Kabangu zijn tweede doelpunt van de avond te pakken. Daarna sloeg de vlam in de pan en kreeg invaller Melvin Platje de rode kaart voorgehouden na een slaande beweging richting een Eindhovenaar. Gescoord werd er niet meer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar