Velsen Vandaag viert feest bij Telstar-Emmen

Redacteur IJmuiden
Velsen-Zuid

Het is feest vrijdagavond. De nieuwe site van de IJmuider Courant, Velsen.Vandaag.nl, wordt dan gepresenteerd tijdens de wedstrijd Telstar-Emmen. Iedereen welkom!

De Zingende Bloemenman van IJmuiden, Ferry van ’t Veld, treedt op voor het begin van de wedstrijd als cadeautje van www.Velsen.Vandaag.nl. Telstar en IJmuider Courant gaven al honderd kaartjes weg voor de wedstrijd.

www.Velsen.Vandaag.nl is de doe-het-zelf-site voor een door Velsenaren. In tegenstelling tot de krant, zijn er geen drempels. Overal mag over worden geschreven.

Weggelopen huisdieren, gestolen fietsen, aanrijdingen op de hoek van de straat, aankondigingen van buurtfeesten, verslagen en aankondigingen van voorstellingen en sportwedstrijden maar ook meldingen van storingen of vandalisme in de straat.

Zet alles er zelf op, als je wilt met foto’s, filmpjes of pdf-documenten. Inloggen als ’burgerjournalist’ is heel simpel. Ga naar www.Velsen.Vandaag.nl en klik op de grijze knop ’registreren’ rechtsboven. Vragen? Mail naar vragen@vandaag.nl

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.