L. Brownstraat in Velserbroek wint zaalvoetbaltoernooi

Redacteur IJmuiden
Velserbroek

Vorige week hadden acht teams zich geplaatst voor de finaleronde van het Stratenteams zaalvoetbaltoernooi Velserbroek. Zaterdag knokten die teams in het Polderhuis via een knock-out systeem voor een plek in de finale. Na soms bloedstollende partijen gingen uiteindelijk Grote Boterbloem 1 en de L. Brownstraat om de eer strijden.

De L. Brownstraat gaat voortvarend van start: met elf minuten staat het dankzij doelpunten van Thomas Zuidema en Savac Tilic met 2-0 voor. Het spel gaat op en neer, in de tweede helft keert de spanning helemaal terug als Robin Zeeuw na vijf minuten voor de aansluitingstreffer zorgt: 2-1. Grote Boterbloem put er kracht uit, het spel speelt zich na dit doelpunt voornamelijk op de helft van de L. Brownstraat af.

Drie minuten voor tijd staat het Polderhuis op zijn kop als Delano Post voor Grote Boterbloem gelijkmaakt. Met 2-2 is de strijd weer helemaal open. Bij een shoot-out blijken de spelers van de L. Brownstraat toch de beste voetballers en winnen zij het jaarlijkse toernooi.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.