Lifestyle event bij Sunseabar

De catwalk vorig jaar bij de Sunseabar. Foto pr

De catwalk vorig jaar bij de Sunseabar. Foto pr

Mitzie Meijerhof
Wijk aan Zee

Candy Baak woont in Beverwijk is al 36 jaar opticien. In Amsterdam heeft hij zijn eigen zaak 'Brilpoint'. Een winkel gespecialiseerd in merk brillen en zonnebrillen. Jarenlang hadden Candy en zijn vrouw een strandhuisje in Wijk aan Zee. Zittend voor zijn eigen strandhuisje zei de opticien tegen zijn vrouw: ,,Als ik een zaak in Beverwijk zou hebben dan zou ik de presentatie van de nieuwe zonnebrillen collecties hier op het strand doen’’. Het antwoord van zijn vrouw was vier jaar geleden: ,,Nou, dan doe je dat toch’’.

Wat begon als een presentatie van zonnebrillen is inmiddels uitgegroeid tot een groots fashion en lifestyle event bij de Sunseabar op het strand van Wijk aan Zee. Liefst 9 stands en een enorme catwalk zijn, op zondag 13 april, te vinden op het strand bij de Sunseabar. ,,Vanaf de eerste zonnebrillenpresentatie vier jaar geleden zijn we heel erg goed ontvangen, mensen waren gelijk laaiend enthousiast. De eerste twee jaar hebben wij het alleen met de Sunseabar gedaan, vorig jaar kwamen er een modezaak, een stylist kapperszaak Inx en bijouterie clothes en jewelry bij. Dit jaar moesten zij om verschillende redenen afhaken. Duidelijk was wel dat het met meerdere stands erg leuk was. Ik woon mijn leven lang in Beverwijk en ken heel veel enthousiaste ondernemers die graag mee wilden werken. Zo enthousiast dat het dit jaar uitgebreider is dan ooit’’, vertelt Baak.

Trends

De deelnemers zijn allemaal ondernemers uit de regio. Brilpoint Amsterdam staat er met de zomercollectie zonnebrillen. Zusjes & Co. met fashion en sieraden, Ab Geldermans met strand en zwem mode, Zero Sixteen met kinder strand mode. Kapper Ben bosman laat je de laatste trends zien in haarmode en make-up, Bleeker de Groot laat alles zien omtrent interieur styling. Bij nagelstyliste MariaLouise kun je je nagels laten doen. Autobedrijf Jager Auto BV is Range Rover Dealer en laat op deze zondag geen vraag onbeantwoord over het automerk. De Sunseabar verzorgt de hapjes en drankjes.

Entertainment

,,Ik ben er trots op dat we een bijzonder breed assortiment producten, gericht op mode en lifestyle, kunnen presenteren. Daar komt dan ook nog een geweldig stukje entertainment bij zoals de optredens van Dansschool La Passe en DJ Volta. Maar er komt ook een zanger en een drumartiest. Er worden talloze wervelende modeshows gehouden. Wij hebben ons gericht op jong en oud, man en vrouw. Men kan genieten van de producten die wij direct verkopen, elke ondernemer heeft een mobiel pinapparaat. Het is ook leuk voor mannen. Vooral de Range Rovers zullen veel indruk maken maar welke man houdt niet van bijvoorbeeld een mooie zonnebril’’, lacht

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.