Line-up Beeckestijnpop bijna compleet

Ook Chef' Special komt langs. Foto United Photos/Remco van der Kruis

Ook Chef' Special komt langs. Foto United Photos/Remco van der Kruis

Dagmar Aarts
Velsen-Zuid

De line-up van Beeckestijnpop is bijna compleet. Maar liefst twintig acts zullen zaterdag 7 juni, in het pinksterweekend, op een van de drie podia spelen. De organisatie heeft nu negentig procent van de bekendgemaakt.

Op het hoofdpodium spelen grote jongens als Bade, het nieuwste project van voormalig The Sheer zanger Bart van Liemt. Ook de populaire Haarlemse band Chef’Special en Hallo Venray staan op het grootste podium. Op het oxypodium en kabouterpodium staan de lokale, aanstormende talenten die nog wel eens voor de nodige verrassingen kunnen zorgen.

High Rankin uit Engeland, Krater, The Benelux, Chord und Discord, Dronkenmansopera, De Kliko’s, Death Alley, Gipsy Rufina, Sexton Creeps & The Small Time Crooks zijn er allemaal bij op het gratis festival op landgoed Beeckestijn.

Net als voorgaande jaren wordt er op hetzelfde terrein in Velsen-Zuid de vrijdagavond voorafgaand aan het festival een mooi spektakel opgevoerd door professionele en amateurmuzikanten. Dit jaar draagt de avond de titel: Club Beeckestijn celebrates the festivals.

http://www.beeckestijnpop.nl/

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.