Verloren avond op De Toekomst

Amsterdam

Een van richting veranderd schot brak vrijdag de ontmoeting tussen Jong Ajax en Telstar open. Jurgen Ekkelenkamp raakte de bal zonder overtuiging maar zag deze van koers wijzigen waardoor Telstar-keeper Jeroen Houwen kansloos werd. Daarna speelden de Amsterdammers het duel vakkundig uit en zegevierden met 3-0.

Na een doelpuntloze eerste helft begon Telstar vol overtuiging aan het tweede bedrijf. Er waren immers een paar kleine kansen geweest. Het was dan ook een enorme domper dat vroeg in de tweede helft de tegentreffer viel.

En vooral de wijze waarop. De inzet van Jurgen Ekkelenkamp werd onderweg aangeraakt. Liever waren de Velsenaren door Amsterdamse kwaliteit geklopt. Zoals bij de 2-0 een kwartiertje later. Pereira da Silva kapte zich vakkundig vrij en schoot de bal onberispelijk in het hoekje naast Houwen.

Lees hier meer: Onbevredigend gevoel Telstar [video]

Tien minuten voor het einde was Mitchel Bakker te sterk voor back Rodney Lopes Cabral en dook invaller Dennis Johnson vrij op voor Houwen, 3-0. Een doelpunt zoals de beleidsmakers van de Amsterdamse club het graag zien.

Telstar werd uiteindelijk kansloos afgeserveerd op sportpark De Toekomst en kon met name na rust niet imponeren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen