Kleurrijk festival op Harmonieplein Nieuw-Vennep

Kleurrijk festival op Harmonieplein Nieuw-Vennep
Het graffiti-kunstwerk dat werd gemaakt tijdens de eerste editie van het Full Colour Festival.
Nieuw-Vennep

Optredens van muziekgroepen uit allerlei landen, een markt met eten en kralen, een poppenkastvoorstelling en de strijd om de Harmoniebokaal. Het zijn een paar van de onderdelen van de tweede editie van het Full Colour Festival Haarlemmermeer op zaterdag 30 juni op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep.

De organisatie noemt het een ’echt familiefeest’ met veel activiteiten, vooral voor de jeugd. De kleintjes kunnen genieten van een poppenkastvoorstelling. Tijdens een internationaal voetbaltoernooi wordt gestreden om de Harmoniebokaal. Onder meer hiphopgroep Fuji, muzikanten uit Syrië, Koerdistan en Eritrea, de band van Pier K en het Boerderijkoor verzorgen gedurende het hele festival, dat duurt van 11 tot 16 uur, de muziek.

Om 13.45 uur begint een modeshow met het thema ’Integratie in kleding’. Een team van mode-ontwerpers werkt al maanden aan creaties uit zeven verschillende landen.

Rondom de Harmoniekoepel staan terrassen en een bar van Pier K. Ook de ijscoman is van de partij. Het Ontmoetingscentrum is geopend tijdens het festival.

Meer nieuws uit Haarlem