Teleurstelling op reacties Landje van Pop

Teleurstelling op reacties Landje van Pop
Landje van Pop festival 2011. Foto: Theo Groot Fotografie Enkhuizen
enkhuizen

De organisatie van het Landje van Pop festival is teleurgesteld over de negatieve reacties op de website Enkhuizen.vandaag.nl.

In een reactie op de stelling van deze site over de verplaatsing van het bevrijdingsfestival Landje van Pop te verplaatsen naar Dirck Chinaplein liet 86 procent van de mensen weten dit te betreuren. Volgens de tegenstanders is het Landje van Top veel gezelliger en ook beter af te schermen dan het Dirck Chinaplein dat door hen als ’kil’ werd omschreven.

,,Ouders hoeven niet ongerust te zijn’’, meldt de organisatie van het festival. ,,De waterkanten van het terrein worden veilig afgeschermd. Ook voor de zogenaamde kille stenen uitstraling hebben wij een oplossing. Hiervoor zijn decoratieve hoogstandjes bedacht.’’

Acht maanden geleden moest de organisatie beslissen over een nieuwe locatie in verband met de geplande verbouwing van de Drommedaris. Volgens planning namen bouwmaterialen, steigers en een bouwkeet rond deze tijd het Landje van Top in beslag. ,,Logistiek onmogelijk om het festival daarom hier te vieren. Dat de verbouwing nog niet is gestart, kon toen niet worden voorzien’’, zegt de organisatie.

Meer nieuws uit Nieuws

Keuze van de redactie