’Rock ’n Roll Night’ bij Thalia Theater

’Rock ’n Roll Night’ bij Thalia Theater
Bandleden van Barbees.
© foto pr
IJmuiden

Terug naar de dagen dat vetkuiven, petticoats en Cadillacs dé manier van leven waren kan op zaterdag 24 november in het Thalia Theater in IJmuiden.

Twee rock ’n roll bands, The Raspers en Barnbees, brengen hun legendarische helden uit de fifties en de sixties. Van Elvis Presley tot Bill Haley, van The Rolling Stones tot The Beatles, van Chuck Berry tot Johnny Cash en nog vele anderen. Een avondje pure nostalgie met onder andere nummers als ’That’s All Right’, ’Maybellene’, ’Please, Please Me’, ’Brown Sugar’, en ’Johnny B Good’.

De band The Raspers komen uit de Haagse regio. De band weet als geen ander de hits uit fifties en sixties en begin seventies-rock & roll samen te voegen in één dampende muzikale smeltkroes.

De Barnbees uitgedost in hun karakteristieke outfits komen uit deze regio. Ze hebben inmiddels twee albums op hun naam. Zij brengen de rock ’n roll in hun eigen herkenbare swingende stijl. Jong en oud wordt meegesleurd met deze denderende muziektrein.

Op zaterdag 24 november, om 21 uur in Thalia Theater aan het Thaliaplein in IJmuiden. Tickets kosten 10 euro en zijn te reserveren via: www.thaliatheater.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Keuze van de redactie