Opnieuw zeges voor DSOV en sterk RKVV Velsen

Opnieuw zeges voor DSOV en sterk RKVV Velsen
Eerste klasse

RKVV Velsen blijft het uitstekend doen in de eerste klasse A. De formatie van trainer Martin Haar won zondag bij Zeeburgia met 0-3.

„Zoals we verwacht hadden speelden we tegen een heel sterk elftal”, zag Haar. „Het is een jonge ploeg, maar wel heel vaardig. We hebben onze momenten uitgekozen en zelf niets weggeven.”

Opvallend genoeg vielen alle drie de doelpunten uit een corner. Patrick Castricum trof al na twee minuten doel. Een paar minuten later kreeg hij een grote kans om de score te verdubbelen, maar hij stifte de bal in de handen van de keeper.

Haar: „Na rust was het wachten op de 0-2. Opnieuw gaven we niets weg en hadden we de wedstrijd onder controle.”

Die 0-2 viel uiteindelijk door een treffer van Mark Kloosterboer. Ook het derde doelpunt werd gemaakt door Kloosterboer.

„Ik ben hartstikke trots op dit team”, vervolgde Haar. „Iedereen doet datgene wat er gevraagd wordt en dat pakt goed uit. De basis ligt bij de trainingen, waar keihard wordt gewerkt, iedereen aanwezig is en fanatiek wordt getraind. Dat komt niet alleen het eerste ten goede, maar ook het tweede want ook zij staan bovenaan.”

Ook DSOV wist zondag te winnen. De ploeg uit Vijfhuizen was met 1-2 te sterk voor AGB. „Een heerlijke, gestolen overwinning”, bekende coach Bart Jansen.

De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar in de slotfase was het Bryan Wilderom die de beslissende 1-2 in het doel werkte. In de eerste helft had Levy van Nispen DSOV op aangeven van Jason Esseboom op voorsprong gezet. DSOV neemt het zondag op eigen veld op tegen Hoofddorp dat Hillegom klopte.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie