Aanhoudingen en gewonden bij ruzie in discotheek Zandvoort

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

© Rowin van Diest

1 / 7
Zandvoort

Bij een ruzie in een discotheek in Zandvoort is op nieuwjaarsnacht een vrouw gewond geraakt. Rond 4.30 uur ontstond er ruzie in een discotheek aan de Haltestraat.

De politie ging af op een melding van een steekpartij en kwam met meerdere eenheden naar de disco.

Bij aankomst bleek een vrouw enkele snijwonden opgelopen te hebben. Onduidelijk is nog of daadwerkelijk gestoken is of dat de vrouw in kapot glas is gevallen en daardoor de verwondingen heeft opgelopen.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer hulp verleend en naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede persoon liep verwondingen in zijn nek op. Hij kon ter plaatse worden behandeld.

© Rowin van Diest

Aanhoudingen

Het personeel van de discotheek had intussen grote moeite om een stel lastige klanten naar buiten te werken. Toen de politie assisteerde, ging een 19-jarige Zandvoorter vol in verzet.

Agenten hebben de man ’met gepast geweld’ geprobeerd onder controle te krijgen, aldus de politie. Daarbij is één van de agenten wel meerdere malen tegen zijn hoofd gestompt. De verdachte wist bovendien te ontkomen.

© Rowin van Diest

Even later ontstond er een opstootje in de Rozenobelstraat. Ook daar was de 19-jarige verdachte bij betrokken. Bij het zien van de politie ging hij er lopend vandoor. Op de Achterstraat ging hij echter onderuit en werd aangehouden.

Twee 21-jarige Zandvoorters probeerden de arrestatie te voorkomen. Ook deze mannen zijn opgepakt.

© Rowin van Diest

Foto’s: Rowin van Diest

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.