Service die opvalt...

Complimenten van tevreden consumenten

Expert Heemskerk

Van Ger Zonneveld uit Heemskerk krijgt de Expert bij hem in het dorp een welverdiende dikke pluim. Waarom? Omdat de stereo-installatie van meneer Zonneveld defect was gegaan terwijl de garantie al acht maanden verlopen was. Toen hij hem voor reparatie had achtergelaten en na twee weken ophaalde, kreeg hij een splinternieuwe set mee. ,,Dat is klasse!”

Edwin Groen

Op de fiets die Ilze Wokke uit Heerhugowaard had gekocht bij Edwin Groen Tweewielers in Heerhugowaard kon ze vanwege een knieblessure niet fietsen. Ze vroeg of ze een e-bike kon huren voor de zomervakantie. Die stond een paar dagen later klaar en ze mocht hem gratis gebruiken. ,,Dankzij Edwin Groen heb ik in de vakantie heerlijk kunnen fietsen.”

Van Schagen

Van Schagen Santpoort in Santpoort-Noord leverde bij Rein Versteeg in Santpoort-Zuid rollen gras en zwarte aarde om het grasveld te verfraaien. Helaas sloeg het gras niet aan en de hete zomer droeg daar vermoedelijk aan bij. Teleurgesteld trok meneer Versteeg aan de bel. Prompt brachten twee hoveniers kosteloos nieuw gras en aarde en nu sloeg alles wel aan.

Greetz

Toen de man van Ans Zonneveld uit Blokker na drie weken ziekenhuis thuis kwam, kreeg hij via Greetz rozen in een doos. Helaas hadden ze de reis niet goed overleefd. Het werd gemeld en er kwamen nieuwe rozen, maar ook die hadden treurhanghoofdjes. Toen stuurde Greetz opnieuw een boeket, nu supergroot en in een vaas met water. Dat ging wél goed.

Wielkens

Op Kerstavond had de moeder (88) van Geert-Jan de Jong uit Leiden zelf om 23.00 uur een taxi geregeld bij taxi Wielkens in Leiden. Helaas kwam de taxi pas na enkele belletjes en 45 minuten te laat. De centralist bood de rit gratis aan, maar de chauffeur rekende toch 17,50 euro. Dat bedrag werd de volgende dag met excuses bij haar langs gebracht. ’Klasse dus.’

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail het ons en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.