Telstar sleept er een gelijkspel uit tegen Helmond

Milo Lambers
Velsen

Telstar heeft in een slechte wedstrijd 1-1 gelijk gespeeld tegen Helmond Sport. De ploeg van Mike Snoei leek te verliezen maar in de slotefase sloeg Senne Lynen toe en maakte de 1-1.

Tegen Helmond Sport besloot Snoei het weer eens zonder aanvallers op de flanken te proberen. Naast Ondaan werd aanvallende back/buitenspeler Shaquill Sno geplaatst. Aanvankelijk leek het nog goed uit te pakken.

Lees verder: Chagrijn heerst bij Telstar

Ondaan week wat meer uit naar de zijlijn en wist meerdere keren de bal goed voor te zetten. Maar ja, van een jongen als Sno die de 1.80 nog niet eens aantikt kun je moeilijk verwachten dat ze er een bal in koppen.

Toch kwamen er een aantal grote mogelijkheden. Cabral liet een goede voorzet van Ondaan van zijn voet stuiten en het schot van Van Iperen miste na een goede solo kracht.

Helmond kwam in de eerste twintig minuten geen enkele keer over de middenlijn. Maar toen het dat wel deed was het ook bijna meteen raak. Na een fout van Brito rondde Helmond Sport-spits Richelor Sprangers meteen af. De Telstar-defensie stond erbij en keek er naar.

Telstar was daarna amper nog gevaarlijk. Veel toeschouwers verlieten het stadion al. Zij misten hoe Senne Lynen met een hard schot nog de 1-1 maakte.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen