’Een dikke duim’: consumenten geven complimenten

’Een dikke duim’: consumenten geven complimenten

Complimenten van blijgemaakte consumenten.

Barthen Leiden

De keukenkraan van Giel Jongbloed uit Leiden sluit niet meer en het hete water blijft lopen. Hij belt André Barthen van Barthen Keuken Design Center in Leiden. Ondanks dat hij op het punt staat uit eten te gaan, voert hij een noodreparatie uit. De volgende dag plaatst Barthen kosteloos een nieuwe, duurdere kraan omdat de oude naar hun mening te kort meeging.

Ten Boekel

Peter Hes uit Heemskerk spaart punten bij Vishandel Ten Boekel in Heemskerk. Hij heeft meer dan 45 punten verzameld en wil er met de kermis paling voor kopen. Wat blijkt: er staan maar 2 punten op de kaart! Monique van de vishandel geloofde hem meteen en schrijft zonder pardon 45 euro op de kaart waarmee hij de vis kan betalen. ,,Geweldig.”

Blokker Hoofddorp

De stofzuiger die Hans Hak uit Hoofddorp kocht bij Blokker was na 2 jaar en 3½ week stuk, net buiten de garantie. In de winkel in Toolenburg Hoofddorp werd de kassabon gescand. Op het scherm kwam te staan: wordt niet gerepareerd. ,,Tot onze stomme verbazing mochten wij een nieuwe stofzuiger uitzoeken. Hulde voor Blokker Toolenburg, een dikke duim.”

Ubbink Doesburg

Een onderdeeltje van de raamuitzetter van het 25 jaar oude dakraam van Johan Bakker uit Heerhugowaard is stuk. Geen bouwmarkt waar hij een passende raamuitzetter of onderdeel kan vinden. Hij belt Ubbink dakramen in Doesburg, legt het uit, stuurt een foto en krijgt drie dagen later in een envelop het gezochte onderdeel. Gratis ook nog. ’Klasse service.”

Van Os Lederwaren

Elke keer rolt een wiel van het boodschappenkarretje van Ineke Mateman uit Hilversum. In Hilvertshof stapt ze bij Van Os Ledewaren binnen, daar was hij gekocht. Er wordt zonder vragen direct een nieuw wieltje gevonden en gemonteerd. Kost niets. Thuis ziet ze dat het boodschappenkarretje al uit 2015 stamt, ver voorbij de garantie, dus. ,,Klasse.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

Ombudsman nieuwsbrief

Durk Geertsma en Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.

Meer nieuws uit Ombudsman

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.