’Bedankje op z’n plaats’

Complimenten van consumenten.

Kees Smit

Lof van de familie Zandee uit Hilversum voor Kees Smit Tuinmeubelen in Amersfoort. Twee jaar na de aanschaf zaten de armleuningen van de tuinstoelen los, evenals enkele schroeven van de poten. ’Breng na de zomer maar langs’, adviseerde Kees Smit. Dat gebeurde en na een week waren de stoelen weer tiptop in orde met nieuwe armleggers en alles muurvast.

TB&S

Landelijk wonen heeft soms nadelen. P. Borst uit Obdam zit regelmatig maanden in de stank van rottende kool. ,,Echter, als de firma Timmerman-Bergen en Swager bv uit Sint Pancras kool teelt, wordt de grond na het rooien direct omgeploegd. Wij vinden dit een voorbeeld voor andere koolbouwers en daarom is hier een bedankje op zijn plaats.”

SafetyGear

Webwinkel SafetyGear heeft net voor ze gaan stoppen Jess Helling uit Rijnsburg blij gemaakt. Hij had er een Leatherman Thread voor zijn vader voor kerst gekocht, maar een onderdeel van deze aparte gereedschapsarmband was stuk. Ook was de maatvoering niet in orde. Voorzichtig vroeg Helling of hij misschien z’n geld kon terugkrijgen. Dat kon. ,,Super service!!!”

Haker

Theodoor en Joke Boots uit Schoorl geven op deze plek graag een compliment aan de medewerkers van het al meer dan honderd jaar bestaande Haker natuursteen in Alkmaar. ,,Zij hebben afgelopen zomer een omgevallen grafsteen op z’n plaats gezet en dat was een zware klus. Navraag over de kosten werd als service uitgelegd. Onze complimenten.”

Profijt

Juni 2018 kocht Herman Stuur uit Haarlem bij Profijt in Broek op Langedijk een karpet, dat na enige maanden slijtage en problemen gaf. Onlangs ging hij ermee naar Profijt, die ook vond dat dit niet hoorde. Stuur mocht het karpet achterlaten en werd een paar dagen later uitgenodigd een nieuw karpet te komen ophalen. ,,Een grote pluim voor hun inzet en service.”

Uw compliment?

Heeft u ook een compliment? Mail ons en vergeet niet uw woonplaats te vermelden.

omb_25_feb_klasse.pdf

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.