Snoei kiest voor Moreira tegen Jong Utrecht

Snoei kiest voor Moreira tegen Jong Utrecht
Velsen-Zuid

Ahmad Mendes Moreira staat vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht in de basis bij Telstar.

Hoofdtrainer Mike Snoei kiest voor de huurling van FC Groningen na zijn goede optreden met twee doelpunten in de oefenwedstrijd dinsdag tegen IJsselmeervogels.

Dat betekent dat Karim Rossi wordt gepasseerd.

,,We hebben tijdens zijn eerste drie wedstrijden gemerkt dat hij nog niet helemaal fit is. Hij heeft bij zijn vorige club Cambuur Leeuwarden sinds oktober weinig gespeeld, dus dat is niet helemaal gek. We geven hem daar even de tijd voor. Moreira kwam ook met een conditionele achterstand bij ons. Dat heeft hij inmiddels weggewerkt. Hij maakte in de oefenwedstrijd een goede indruk”, zegt Snoei.

Telstar gaat in Utrecht op zoek naar de eerste overwinning sinds 10 december tegen Jong AZ. De laatste vier wedstrijden van Telstar gingen allen verloren. Bovendien heeft de club al ruim zeven uur niet gescoord.

Snoei: ,,Terell Ondaan speelde de laatste twee wedstrijden goed. Hij had net pech met zijn ballen op de lat. Ik heb hem ook gezegd dat het hem net niet meezit.”

Toine van Huizen is nog niet helemaal hersteld van de griep en zit niet bij de selectie. Donny van Iperen, Jasper van Heertum en Adhem el Idrissi zijn nog niet fit genoeg. Senne Lynen ontbreekt met een blessure. Hij zal worden vervangen door Danny van Haaren.

Meer nieuws uit Telstar

Keuze van de redactie